APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert Autocrew OX een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Opslag winterbanden en zomerbanden

Na een seizoenswissel kan u bij Autocrew OX terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden.

Automaatbak spoelingen

Meer informatie over Automaatbak spoelingen bij OX Autoservice.

Schadeherstel

U kunt bij Autoservice OX ook terecht voor de bemiddeling en de afhandeling van uw schade.

Remmenservice

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Kies voor remmenservice van Autoserice OX met originele Bosch-onderdelen.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Brink trekhaken

U kunt hier zelf uw kenteken invullen en direct zien welke trekhaak voor uw auto geschikt is!

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Uitlijnen

Autocrew controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op uw AutoCrew-garage. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Banden webshop

Gemakkelijk en snel banden en velgen zoeken in onze bandenwebshop